Bodø/Glimt mot til

ITromsø har pratet med flere tidligere TIL-spillere om deres forventninger til mandagens storkamp. 15 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Da møttes lagene på Aspmyra og Tromsø vant 2-1.

. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Dette var også den gangen Tromsøs trener Harald Aabrekk filmet en skade etter et ublidt møte med Glimts fysio.

BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Grei fangst men med rom for forbedring.

Nicolò Zaniolo har scoret to ganger før pause for Roma mot BodøGlimt. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

J-feltet har satt opp bussavgang turretur BodøMo i Rana på det som blir sesongens første cupkamp mot Rana. 12 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Mai så lenge lagene er i samme divisjon. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

Kampen var på to ganger 18 minutter på Aspmyra. Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i serien og tapt bare én gang. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

20 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på fotballens festdag 16. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Italienerne leder 3-0 til pause og styrer mot avansement til semifinalen.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Kampen bar preg av å være en treningskamp. Hugo Vetlesen ble spilt fri av Pellegrino mot slutten av treningskampen og chippet elegant inn 1-0 via tverrliggeren.

11 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. Steinar Nilsen 217. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

Krevende uke for Glimt. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. I forbindelse med kampen arrangere J-feltet felles busstur til Rana for Glimt-supporterne i Bodø og omegn.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109.

Mange av dem med helt. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Glimt mot TIL på 16.

Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Roma viser klasse i den andre kvartfinalekampen mot BodøGlimt i conferenceligaen. BodøGlimt og Tromsø møtes alltid 16.

Mats Torbergsen NTB. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

12 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Mats Torbergsen NTB Foto.

12 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mats Torbergsen NTB. 160522 1701 160522 1701.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Et skadeskutt Glimt-lag møtte IK Junkeren klokken 1700 fredag. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Allerede neste uke er det klart for årets første runde i cupen hvor Glimt møter Rana på Nye Sagbakken. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

For når Glimt kommer ut på matta torsdag kveld vil de møtes av 1700 tilreisende supportere fra Bodø. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

U T T V V. Mats Torbergsen NTB. Ingen av lagene kom til nevneverdige målsjanser.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. 11 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. 11 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Den tradisjonen startet i 1995. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. BodøGlimt sliter mot Roma ligger under 0-3 til pause.

Bodø Glimt mot Tromsø. Bodø Glimt form og statistikk. Mai for tre år siden.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Alessandra Tarantino AP NTB Foto. 10 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en.

Preview Bodo Glimt Vs Roma Prediction Team News Lineups Sports Mole

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt

Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt

Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American

Bodo Glimt Store Norske Leksikon

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American